Behandelingen bij the Face Bar

Bij The Face Bar streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te omarmen en te verbeteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod van behandelingen die ontworpen zijn om jouw uitstraling te verbeteren. Van perfect gevormde wenkbrauwen tot volumineuze wimpers, van een stralende huid tot moeiteloos ontharen - onze gespecialiseerde behandelingen hebben alles wat je nodig hebt om te stralen. 

Featured Icon

Brow

Wenkbrauwen kunnen je uitstraling maken of breken. Bij The Face Bar zijn we enthousiaste voorstanders van natuurlijke looks. We streven ernaar de dikte en vorm van jouw eigen wenkbrauwen te behouden, maar geven ze net dat extra beetje perfectie.

Lees meer
Featured Icon

Skin

Een FaceMapping is een professionele en nauwkeurige huidanalyse die de conditie van je huid in kaart brengt door elke zone van je gezicht zorgvuldig te bekijken.

Lees meer
Featured Icon

Lash

Lash Lift Botox is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en krullen. Hierdoor lijken je ogen optisch groter, krijg je meer volume en een frisse, expressieve uitstraling.

Lees meer
Featured Icon

Wax

Het bereiken van een zijdezachte huid is niet alleen een behandeling, maar een ervaring. Onze uitgebreide mogelijkheden in waxen tillen ontharen naar een nieuw niveau, met aandacht voor detail, comfort en bovenal, jouw zelfvertrouwen.

Lees meer
Logo

Mijn commitment is jou verderhelpen met je wimper-, wenkbrauw- en huiddoelen. Met mega waardevolle tips, kwalitatieve behandelingen en een fijne beleving in een huiselijke sfeer.


Locatie:      Bekijk de kaart
Tel:             0498 56 82 97
E-mail:        [email protected]
BTW:           BE 0728.948.268

Afspraken

Alle info over de behandelingen kan je op de website terugvinden. Indien je vragen hebt omtrent het boeken of bepaalde behandelingen mag je steeds contact opnemen.

☎ +32 498 568 29

[email protected]

Turnhoutsebaan 301,
2400 Mol

Openingsuren

ma     09:30 - 18:00

di      14:00 - 20:00

woe   09:30 - 18:00

do     09:30 - 18:00

vr      gesloten

za     gesloten

zo     gesloten