Over mij:

The Face Bar - Mijn naam is Jasmien, het gezicht achter The Face Bar. Met mijn 27 jaar sta ik met heel wat enthousiasme en passie in de beauty-sector. Van opleiding ben ik schoonheidsspecialiste en in 2019 heb ik The Face Bar uit de grond gestampt. Wat begon in een klein kamertje groeide uit tot een mooie zaak, leuke community en nog fijnere vriendschappen.

De drijfveer achter de zaak was mijn eigen achtergrond. Al zo lang ik me kan herinneren, heb ik te maken gehad met gezondheidsproblemen, waar acné en weinig zelfvertrouwen een groot gevolg van waren. De kriebels voor huidverbetering en een mooie uitstraling heb ik te pakken gekregen toen ik zelf ervaarde wat kwalitatieve skincare, regelmatig wat self-care en wimperextensions met mijn zelfvertrouwen deden.

Door mijn volledige leefstijl flink onder de loep te nemen, viel alles als een puzzel in elkaar. De producten die ik gebruikte, mijn self-talk, mijn slaap- en voedingspatroon, stressmanagement... Tijd om te stoppen met mezelf op nummer 2 te zetten en diep te graven naar de oorzaak. Ik ging aan de slag met mijn voeding, plande regelmatig me-time in, mijn acné verminderde en ervaarde voor het eerst een soort van innerlijke rust. So, I talk the talk & walked the walk.

Die levensstijl in combinatie met persoonlijke ontwikkeling lieten me weer helemaal stralen. En ik wil dat JIJ dat ook gaat ervaren!

Met die visie ben ik gaan schrijven en babbelen over mijn verkregen kennis en eigen ervaring. Zo is ook de blog tot stand gekomen. Alles wat ik weet en leer, geef ik graag met hart en ziel door aan anderen. Mijn missie: jou laten stralen van binnenuit. 

Making the world a better place, one face at a time. 

Liefs, 

Jasmien

Logo

Mijn commitment is jou verderhelpen met je wimper-, wenkbrauw- en huiddoelen. Met mega waardevolle tips, kwalitatieve behandelingen en een fijne beleving in een huiselijke sfeer.


Locatie:      Bekijk de kaart
Tel:             0498 56 82 97
E-mail:        [email protected]
BTW:           BE 0728.948.268

Afspraken

Alle info over de behandelingen kan je op de website terugvinden. Indien je vragen hebt omtrent het boeken of bepaalde behandelingen mag je steeds contact opnemen.

☎ +32 498 568 29

[email protected]

Turnhoutsebaan 301,
2400 Mol

Openingsuren

ma     09:30 - 18:00

di      14:00 - 20:00

woe   09:30 - 18:00

do     09:30 - 18:00

vr      gesloten

za     gesloten

zo     gesloten