Good lashes, good mood 

Lash Lift Botox

Lash Lift Botox is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en krullen. Hierdoor lijken je ogen optisch groter, krijg je meer volume en een frisse, expressieve uitstraling. 

We maken gebruik van hoogwaardige lotions die de wimpers niet beschadigen. Deze lotions bevatten actieve ingrediënten die de wimpers herstellen, hydrateren, volume geven en versterken. Het effect blijft gemiddeld 6-8 weken mooi, overeenkomstig met de natuurlijke groeicyclus van wimpers. Deze behandeling kan zowel met als zonder kleuring worden uitgevoerd.

Extensions

Wimperextensions zorgen voor prachtige, lange, volle en gekrulde wimpers zonder het gedoe van mascara. Tijdens deze behandeling plaatsen we zorgvuldig één extension, of juist een waaier van extensions, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. De krul, dikte en lengte van de extensions kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen en natuurlijke wimperharen, waardoor we een look creëren die perfect bij jou past.

Classic One

Bij de Classic One by One techniek wordt één extension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Dit zorgt voor de meest natuurlijke look en is ideaal als je het effect van mascara wilt bereiken.

Hybride

Bij de Hybride techniek combineren we de Classic One by One en Russian Volume. Dit geeft een natuurlijke uitstraling met een vleugje extra volume.

Russian Volume

Bij Russian Volume brengen we 3 tot 6 flinterdunne extensions als een waaier aan op elke natuurlijke wimper. Dit geeft een vollere en meer glamoureuze look, perfect voor liefhebbers van wat zwaardere make-up. 

Wimperextensions beschadigen de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen volgt. Samen kiezen we altijd een look die gezond is voor jouw eigen wimpers. Lash health staat voorop! Het duurt ongeveer 8 weken voordat de laatste wimperextensions zijn uitgegroeid. Om ze altijd mooi vol te houden, raden we aan om binnen 2 tot 3 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Logo

Mijn commitment is jou verderhelpen met je wimper-, wenkbrauw- en huiddoelen. Met mega waardevolle tips, kwalitatieve behandelingen en een fijne beleving in een huiselijke sfeer.


Locatie:      Bekijk de kaart
Tel:             0498 56 82 97
E-mail:        [email protected]
BTW:           BE 0728.948.268

Afspraken

Alle info over de behandelingen kan je op de website terugvinden. Indien je vragen hebt omtrent het boeken of bepaalde behandelingen mag je steeds contact opnemen.

☎ +32 498 568 29

[email protected]

Turnhoutsebaan 301,
2400 Mol

Openingsuren

ma     09:30 - 18:00

di      14:00 - 20:00

woe   09:30 - 18:00

do     09:30 - 18:00

vr      gesloten

za     gesloten

zo     gesloten