Brow bliss: perfecte wenkbrauwen voor de perfecte dag

Wenkbrauwen kunnen je uitstraling maken of breken. Bij The Face Bar zijn we enthousiaste voorstanders van natuurlijke looks. We streven ernaar de dikte en vorm van jouw eigen wenkbrauwen te behouden, maar geven ze net dat extra beetje perfectie.

Brow Shaping

Met brow Shaping of brow mapping bepalen we de ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht. We gebruiken suikerwax, trimmen indien nodig en controleren met een pincet op eventuele gemiste haartjes. Brow shaping is standaard bij elke brow-treatment inbegrepen.

Brow Tint

Brow tint zorgt voor een natuurlijke, geaccentueerde uitstraling. De wenkbrauwhaartjes worden gekleurd met speciale wenkbrauwverf, gevolgd door brow shaping. Het resultaat blijft zo'n 6 tot 8 weken zichtbaar.

Henna

Henna biedt een natuurlijke manier van wenkbrauwverven met een strakkere look en mooi afgelijnde wenkbrauwen. Naast het kleuren van de haren, laat henna ook een afdruk achter op de huid, waardoor de wenkbrauw er strakker uitziet en kale plekjes worden opgevuld. Het effect blijft 5 tot 14 dagen op de huid en 4 tot 6 weken op de haren.

Hybrid Brows

Hybrid brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt die tussen klassieke tint en henna zit. Het geeft een expressieve afdruk op de huid en kleurt de haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Hybrid dye kan ook worden gecombineerd met brow lamination. Dit is ideaal voor wie twijfelt over Ombre Powder Brows.

Brow Lamination

Brow lamination biedt meer dan alleen een brushed-up look. Een brow lift zorgt voor vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen. Natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst met speciale lotions. Het resultaat blijft tot wel 8 weken en kan worden gepersonaliseerd voor de gewenste look van de dag. Combineer het met klassieke tinting of hybrid dye voor extra flair.

Logo

Mijn commitment is jou verderhelpen met je wimper-, wenkbrauw- en huiddoelen. Met mega waardevolle tips, kwalitatieve behandelingen en een fijne beleving in een huiselijke sfeer.


Locatie:      Bekijk de kaart
Tel:             0498 56 82 97
E-mail:        [email protected]
BTW:           BE 0728.948.268

Afspraken

Alle info over de behandelingen kan je op de website terugvinden. Indien je vragen hebt omtrent het boeken of bepaalde behandelingen mag je steeds contact opnemen.

☎ +32 498 568 29

[email protected]

Turnhoutsebaan 301,
2400 Mol

Openingsuren

ma     09:30 - 18:00

di      14:00 - 20:00

woe   09:30 - 18:00

do     09:30 - 18:00

vr      gesloten

za     gesloten

zo     gesloten