Huidverbetering, the Dermalogica way.

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele behandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij de jarenlange expertise van Dermalogica en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen kan ik jouw huid een boost geven tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid.
Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat écht telt!

Face Mapping 

Een FaceMapping is een professionele en nauwkeurige huidanalyse die de conditie van je huid in kaart brengt door elke zone van je gezicht zorgvuldig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies gebaseerd op de FaceMapping.

Kennismakingsverzorging

Weet je niet goed wat kiezen en ben je nog niet bij The Face Bar geweest voor een behandeling? Dan is deze kennismakingsverzorging voor jou. We nemen uitgebreid de tijd om jouw huid, levensstijl,... te leren kennen en stellen een behandeling samen op advies volgens de Dermalogica protocollen.

PRO Skin 30 

Een op maat gemaakte en gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie - naar jouw wens - die extra aandacht nodig heeft. (incl. Face Mapping)

PRO Skin 60

Een volledig op maat gemaakte en gepersonaliseerde 60-minuten behandeling gericht op huidverbetering én beleving. We focussen op het resultaat dat jij wil behalen met jouw huid. (incl. Face Mapping)

PRO Bright Treatment 

PRO Bright is een krak in verhelderen! De behandeling geeft jouw huid een boost waardoor krachtige ingrediënten als Vitamine C, Niacinamide en Hexylresorcinol beter worden opgenomen in de huid. Ideaal voor een huid met hyperpigmentatie, vlekjes, oneven teint of als je de strijd wil aangaan met een doffe huid.

PRO Clear Treatment 

Klaar om de huid grondig te reinigen en ontstekingen na puistjes te kalmeren? PRO Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en kalmerende technieken. Het is een intensieve service om de opname van krachtige ingrediënten (de échte werkpaardjes) en je thuisproducten te stimuleren. We kunnen alles helemaal personaliseren zoals jij het wil en je krijgt er een instant glow bovenop.

PRO Firm Treatment 

PRO Firm is de superheld bij huidveroudering en legt de focus op je gelaat en hals. Het is de perfecte behandeling om fijne lijntjes aan te pakken en je huid te verhelderen. Krachtige ingrediënten als vitamine A, C en E in combinatie met fascia massage technieken werken verstevigend voor jouw huid en hals.

PRO Calm Treatment

PRO Calm verlicht de geïrriteerde, gevoelige of rode huid en brengt ze opnieuw in balans. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huidbarrière versterkt en hersteld voor een kalmere huid. Het resultaat is een huid die verzacht, comfortabel aanvoelt en zichtbaar minder geïrriteerd is. Het geeft je huid de rust die ze nodig heeft.

PRO Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij  donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd door middel van een steriel chirurgisch mesje. Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt, waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd voor een betere productopname en de mooiste glow op je huid.

Pro Power Peel

Onze krachtigste peeling ooit zonder downtime! In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan acné, huidveroudering, fijne lijntjes en/of hyperpigmentatie. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau. Let op: Geen behandeling voor nieuwe klanten, een minimum van 1 à 2 PRO Skin behandelingen is vereist. 

SKNGM Signature

SKNGM, dé signature total workout-facial. Een next level behandeling die bestaat uit een warming up, high impact workout en cooldown voor een stralende en strakke huid. We pakken niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan met unieke manuele lifting & sculpting technieken.

SKNGM Premium

In de Premium behandeling combineren we de diepgaande bindweefselbehandeling met  professionele exfoliatie, een aangepast masker en diepgaande voeding voor de huid. 

Tijdens alle behandelingen wordt altijd gewerkt op advies en met professional-only producten.

Logo

Mijn commitment is jou verderhelpen met je wimper-, wenkbrauw- en huiddoelen. Met mega waardevolle tips, kwalitatieve behandelingen en een fijne beleving in een huiselijke sfeer.


Locatie:      Bekijk de kaart
Tel:             0498 56 82 97
E-mail:        [email protected]
BTW:           BE 0728.948.268

Afspraken

Alle info over de behandelingen kan je op de website terugvinden. Indien je vragen hebt omtrent het boeken of bepaalde behandelingen mag je steeds contact opnemen.

☎ +32 498 568 29

[email protected]

Turnhoutsebaan 301,
2400 Mol

Openingsuren

ma     09:30 - 18:00

di      14:00 - 20:00

woe   09:30 - 18:00

do     09:30 - 18:00

vr      gesloten

za     gesloten

zo     gesloten